Betfray bonuskode

Betfray er på vej ind på det danske marked. Betfray har fået licens af den danske Spillemyndighed til at udbyde pengespil og derfor synes vi at det var interessant at undersøge hvem Betfray egentligt er og om de tilbyder en Betfray bonuskode.

Mens vi venter på et dejligt velkomsttilbud hos Betfray, er du velkommen til at spille på 888sport.

Betfray forside

18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt!

De tre danske mænd Jesper Eskelund Reetz, Nickolai Madsen og Morten Reetz Engels har designet den ultimative betting platform, hvor det er muligt at vinde op til 45.000 DKK i betting turneringer. Læs vores anmeldelse for at lære mere.

Hvem er Betfray?

Betfray er skabt af de tre tidligere UCN-studerende Jesper Eskelund Reetz, Nickolai Madsen og Morten Reetz Engels. Mændene kalder Betfray Danmark for den ultimative betting platform, som samler betting- og sportsinteresserede fans på et sted. Produktet er inspireret af den nuværende betting kultur, men mændene har ønsket at gøre det mere interessant, simpelt og socialt.

I stedet for at skulle besøge de forskellige udbydere på deres respektive hjemmesider, så er planen at brugere kan se alle udbydere på Betfray Danmark hvor de også kan udfordre familie og venner i store sportsbegivenheder som fx VM i håndbold, Wimbledon osv.

Betfray spillemyndigheden licens

Betfray har som sagt fået en licens fra Spillemyndigheden i Danmark til at udbyde pengespil. Denne licens er registreret til domænerne Betfray.com og Betfray.dk og på virksomhedens adresse i Pandrup. Det at Betfray Danmark har en dansk licens betyder at dine gevinster på siden er 100 % skattefrie.

Findes der en Betfray bonuskode?

Det lader ikke til at der eksisterer en Betfray bonuskode endnu, med en pengebonus til nye medlemmer, som der normalt er på andre betting-sider. Til gengæld får du gratis virtuelle penge, når du opretter dig på siden. Betfray medlemmer modtager 10.000 betcoins til at spille for og der er ingen krav om minimumsindbetaling.

Der er ingen velkommen bonus for øjeblikket, men lad os undersøge de vigtigste fordele ved denne væddemålspartner.

Betfray beskrivelseDetaljer
Velkommen bonusIkke tilgængelig endnu
ArbejdsområdeFantasy Sports Betting
Andre fordeleTurneringer, kuponer, forskellige præmier
Betfray Bonuskode/

Oprettelse af bruger hos Betfray

Mange undersøgelser viser at flere folk falder fra i oprettelsesprocessen, hvis de skal gennem flere trin. Dette har Betfray muligvis tænkt over da de skulle designe deres oprettelsesprocess. Den er nemlig utrolig simpel. Du skal bare gøre følgende:

  1. Tryk på den orange “tilmeld” knap oppe i højre hjørne.
  2. Indtast brugernavn, ønsket adgangskode og e-mail adresse.
  3. Tryk på tilmeld.

Normalt skal man også indtaste information, som fulde navn, CPR-nummer, NemID og adresse i forbindelse med oprettelse på betting-sider. Da Betfray Danmark ikke lader til at være helt klar endnu, så kan det være at denne information bliver en del af oprettelsesformularen i fremtiden.

Opret Betfray konto

18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt!

Spil uden penge

Endnu en innovativ faktor ved Betfray er at du ikke spiller med egne penge til at starte med. Nye brugere modtager 10.000 Betcoins og disse skal bruges til at du vækster så meget som muligt i forbindelse med turneringen.

Du skal benytte disse Betcoins til den kupon, som du vælger at sammensætte. Du kan skræddersy din egen kupon med væddemål på en enkelt kamp, men du kan også tilføje flere forskellige af de tilgængelige kampe. Når du sammensætter din kupon vil du se kampens “Odds” og dette indikerer hvor mange Betcoins du vil modtage, hvis du har succes med dit væddemål. En kombination af flere kampe gør at du samlet set får højere odds og dermed får du også en større gevinst, hvis du har succes.

Du har mulighed for at købe flere Betcoins, hvis du når at bruge alle dine Betcoins under en turnering. Dette kan du gøre en gang i hver turnering, hvis du ikke har nogle aktive kuponer. Du kan finde alle dine spil med Betcoins på siden “Mine væddemål” hvor der en oversigt over aktive, tabte og vundne spil.

Hvilke væddemål kan jeg finde hos Betfray?

Der er mere end 200 forskellige odds på over 300 forskellige kampe hos Betfray. Du kan spille på over/under antal mål, målscorer, det korrekte samlede resultat og mange flere forskellige væddemål hos Betfray. Hvis du har svært ved at vælge hvilke odds, du skal satse på, så kan du vælge Autobet-funktionen, som finder de bedste odds for dig.

Vind over dine venner hos Betfray

Du spiller som sagt ikke kun på dine væddemål på Betfray. Du spiller også mod venner og bekendte (hvis du har lyst) og derfor kan du følge din placering i turneringen, når kampens sidste fløjt er blevet fløjtet. Dette gør det meget sjovere at odd’se.

Men du vinder ikke kun håneretten hos Betfray. Der er forskellige præmiepuljer hos Betfray alt afhængigt af hvor mange personer, der deltager i en turnering. Der er Betfray præmiepuljer på helt op til 100.000 DKK og du kan få en bid af kagen, hvis du slutter turneringen af i en topposition. Hvis der fx er 6001 personer tilmeldte i en turnering, så vinder vinderen 45.000 DKK, hvilket man må sige er imponerende.

Betfray brugere

18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt!

Hvor lang tid varer en Betfray turnering?

Turneringsspillets varighed kan variere, men normalt løber turneringerne hen over en periode på omkring 30 dage.

Betfray kundeservice

Der er en kontakformular til at kontakte Betfray helt nede i bunden af forsiden. Betfray har også sider på de sociale medier Instagram, Facebook og Twitter. Du kan skrive direkte til Betfray Danmark på Facebook og her kan du også finde telefonnummeret 23931693 og e-mailadressen contact@betfray.com, som du kan benytte til at kontakte mændene bag Betfray Danmark.

Samlet vurdering af Betfray Danmark

Betfray Danmark ser lovende ud. Det er meget nemmere at have mange odds fra forskellige udbydere samlet på en side i stedet for at skulle besøge flere forskellige sider. Betfray lever op til sin ide om at skabe en simpel og innovativ side med en nem brugeroprettelse og autobet-funktionen, som finder de bedste odds for brugeren.

Men vi er naturligvis mest af alt imponerede af muligheden for at vinde op til 45.000 DKK i en turnering. Vi ved ikke om der vil være en Betfray bonuskode, men det er er måske heller ikke behov for, når der er mulighed for gratis spil, når man modtager 10.000 Betcoins uden indbetaling.